2 Şubat 2008 Cumartesi

Yeniden Yapılanma Zamanı

Değerli Dostlarım,
Sürekli Gelişim Felsefesine odaklı çalışmalarıma başlayalı tam 16 yıl oldu.
Kaliteyi sürekli geliştirebilme ve mükemmeliyeti yakalayabilme adına "Değişimi yönetme" sürecini gereğince başarabilen kurumlar yaşamlarını başarıyla sürdürebilmekteler. Bunu gerçekleştiremeyenler ise ne yazık ki eninde sonunda kaybetmeye mahkum.
Bu felsefeye inanan bir kurum olan "K-B Eğitim Danışmanlık" da belli aralıklarla yaptığı "yenilenme" çalışmalarının birini daha gerçekleştirdi. 1 Şubat 2008 tarihi itibariyle logomuzdan ismimize; işbirliklerimizden projelerimize kadar yenilenme sürecine girdik. Yine çağdaş, yine Atatürkçü çizgimizden ödün vermeyerek, "Önce İnsan" felsefemizden uzaklaşmayarak, "Dünya Barışı" ve "Kalite İyileştirme" çalışmalarımızı ismimizde ve logomuzda birleştirdik. Bilişimci Martı projelerimizde ana tema olarak yerleştirdiğimiz "Türkçemize önem verme" kavramına sadık kalarak ismimizi "QOMER" yerine "KALBE-MER" yani "KALİTE ve BARIŞ EĞİTİMİ MERKEZİ" olarak değiştirme kararı aldık. Bu konuyla ilgili web sitemizin adı da;
olarak değiştirildi. Kısa zaman sonra proje ve işbirlikleriyle ilgili değişiklikleri de web sayfamızdan öğrenebileceksiniz. Bu konudaki yorumlarınızı bizimle paylaşmanızı rica ediyorum. Yeni bir haftaya yeni umutlarla girmenizi diliyor; sevgiler sunuyorum.
Hayal KÖKSAL