8 Nisan 2008 Salı

Bu Haftayı Bitirirken...

Değerli Arkadaşlarım,
19 Nisan 2008 tarihinde Sepetçiler Kasrın'nda gerçekleştireceğimiz "2010 İstanbul Kültür Başkenti Projemizin tanıtımı ve Son Kitabımın imza günü" için Davetiye örneğini www.kaliteokullari.com web sayfamızda görebilirsiniz. Katılım için kayıt zorunluluğu vardır. Yer kısıtı nedeniyle her okuldan ancak 2 kişi alabilmekteyiz. Bu toplantıda 5 okuldan 7 proje ile çalışmakta olan sevgili öğrencilerimiz sizlere sunum yapacaklar. Başka okulları, mahalle muhtarlıklarını, küçük esnafı, STKları ve bize destek verebilecek iş dünyasını yanımızda olmaya davet ediyoruz. Bu İstanbul bizim ve tarihi değerleri gelecek nesillere en iyi şekilde aktarabilmek için bu proje gereken farkındalığı yaratacak. Resimde bu çalışmanın prova çalışmasında sunum yapan Moda İlköğretim Okulu'ndan sevgili Deryanaz'ı görüyorsunuz.
Bir yandan 2008 Uluslararası Konvanımızın hazırlık çalışmalarını yürütürken öbür yandan katılımcı imece halkalarının eğitimlerini de sürdürmeye çalışıyoruz. Farklı illerde 69 Bilişimci Martı ekibi projelerini sürdürürken Türkiye Kas Hastalıkları Derneği ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile ortaklaşa yürüteceğimiz İmece çalışmamız da cumrtesi (yarın) günü başlayacak. Geçtiğimiz yıllarda imece eğitimi alarak proje yapmış ekipleri de Konvanda Türkiyeyi temsile davet ediyoruz (Daha fazla bilgi için: http://www.hayalkoksal.com/konvan.html).

Bu hafta sonu (13 Nisan Pazar günü) Irmak Okulları'nda gerçekleştirilecek olan Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği Kartal Şubesinin kuruluş etkinliğinde birlikte olacağız. Lüleburgaz şubemizin açılışı de aynı gün. Anlaşılacağı üzere bu hafta dolu dolu geçecek. Hepinize iyi günler ve esenlikler diliyorum.
Hayal KÖKSAL