9 Eylül 2008 Salı

Hepimiz Kardeşiz!






Değerli Dostlar,
Üstünden 10 gün geçmesine rağmen hala 11. Uluslararası Öğrenci İmece Halkalari Konvansiyonu'nun izleri ve güzel hatıraları bizleri ve misafirlerimizi etkilemeye devam ediyor. Gelen resimler ve dönütler öylesine canlı, keyifli ve mutluluk verici ki; bir kez daha ülkemizi çok güzel tanıttığımızı ve müthiş dostluklar kurulmuş olduğunu anlıyor ve huzur duyuyoruz.
Bu kez candan teşekkürlerimizi bu resimleri çektiğimiz 27 Ağustos akşamında bize arabalı bir vapur tahsis ederek, müthiş bir yemek şöleni ve eğlence ortamı sunan İstanbul büyükşehir Belediyesine gönderiyoruz. İDO'dan, Beltur'a; Spor ve Kültür Şubesi'nden, İETT ve Belediye Tiyatrosuna kadar tüm ekiplerin etkinliğimize destek verdiği etkinlik için başta Tülay Erünsal Hanımefendi ve Muammer Erol Beyefendi olmak üzere tüm ilgililere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlköğretim Düzeyinde en çok ödülü alan Hindistan'dan "Little Angels School"un sorumlu öğretmeni Yogi bu gezide eşsiz Boğazımızı şöyle tanımlıyordu:
"İstanbul inanılmaz büyülü bir şehir. Boğaz turunda kendimizi bir kartpostalın içinden geçiyor zannettik..."
Başka söze hacet var mı? Sonsuz sevgi ve saygılarımızı katkı veren herkese gönderiyor ve daha fazla dönüt için; http://www.hayalkoksal.com/konvan adresini ziyaret etmenizi diliyoruz.
Hayal KÖKSAL
NOT:Resimlerdeki kişiler "Kardeşlik" duygusunun en güzel örneklerini veriyor; Sol başta Sayın Zeliha Doğan ve ABD'den Leslie Janoe, Ortada sevgili Hintli kardeşim Dr. Vineeta Kamran ve sağda her zaman yanımda olan sevgili kardeşlerim; Hatice Bal, Alev bulut ve Nilüfer Özbey. İyi ki varlar ve benimleler...