23 Eylül 2009 Çarşamba

Martılar Ödüllerine Doğru Uçuyor

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARI GETİRMESİ DİLEKLERİMLE...
“BİLİŞİMCİ MARTILAR” ÖNCE MUĞLA-AKYAKA SONRA DA HİNDİSTAN-LUCKNOW’A UÇUYOR
2009 Uluslararası Bilişimci Martı projeleri tamamlandı. Yoğun bir yılın ardından kayıt yaptıran 25 projeden 19 proje istenen ölçütlere uygun olarak teslim edildi. Sonucu %60 oranında etkileyen “Eş” değerlendirmeler ve %40 oranında etkili “Jüri” değerlendirmeleri gerçekleştirildi. Tüm ekiplerimiz müthiş bir performans gösterdiler. Gerçekten çok istekli ve başarılıydılar. Bu süreci başarıyla tamamlayan ekiplerimizi kutluyoruz.
Bu yolculuğu tamamlayan her ekip “Başarı Sertifikası” almaya hak kazandı ancak Değerlendirme listesinde görüldüğü gibi (Bkz.
http://www.bilisimcimartilar.com/) bazı ilave ödüller de özel çabaları alkışlamak adına konuldu. Aslında "Bilişimci Martı" projesi felsefesine göre bu süreci tamamlayan her ekip, her katılımcı zaten "Başarılı" bir "Kazanan”. Bu yaklaşımın motivasyonu arttırdığını ve kardeşlik duygusunu güçlendirdiğini biliyoruz. Hedefimiz blog ve weblerin uzun süre yaşaması, zira projelerinizi görmek isteyen yüzlerce ziyaretçiniz olacaktır.
Bundan sonraki ilk adımımız 3 Ekim 2009 Cumartesi günü Muğla’da ve Akyaka’da gerçekleştirecek olan “Ulusal Ödül Töreni”. 7 Martı ekibi çıkartarak övgüyü hak eden Muğla Bilişimci Mart koordinatörleri ve Muğla Akyaka Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çalca’nın daveti ile başlayan süreç sonucunda Muğla dışından gelecek tüm ekipler Muğla’daki 7 ekiple 3 Ekim günü Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi salonlarında buluşarak sunumlarını yapacak ve ödüllerini alacaklar. Ekiplerin poster ve proje paylaşımları standlarda paylaşıma açılacak. Daha sonra Akyaka Belediyesince ağırlanacak olan Martı ekipleri 3 Ekim Akşamı başarılarını Akyaka’da kutlayacak ve 4 Ekim günü de yine Akyaka Belediye Başkanlığının düzenlediği Azmak Çevre gezisi ile bu seneki Ulusal Paylaşım Gününü tamamlamış olacaklar.
2-5 Aralık tarihleri arasındaki 12. Öğrenci Kalite Halkaları Uluslararası konvansiyonunun düzenleyicisi olan Lucknow, City Montessori School “Uluslararası Ödül Töreni”nin evsahibi kuruluşu. Bu etkinliğe tanınmış akademisyenlerimiz ile Sivas, Hatay, Burdur ve Muğla’dan ekipler de katılacak. Bize bu konuda katkı sağlayacak ve destek verecek olan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.
Eğitime verilen destek; Asla boşa gitmeyen emek!
Daha detaylı bilgi için; http://www.bilisimcimartilar.com/ ve http://www.hayalkoksal.com/ adreslerini ziyaret ediniz.
Tel: 0 212 341 26 01
Hayal KÖKSAL