9 Eylül 2010 Perşembe

Ödül Töreni


Değerli Dostlarım,
Öncelikle hepinize şeker tadında bir Bayram diliyorum. Dostluk ve kardeşliğin, ihtiyacı olana yardımın ve dürüstlüğün öne çıktığı dini bayramlarımızdan birinde hep birlikte gereğince davranılmasını arzu ediyoruz. En azından bayram günleri çatışma ve kargaşanın yaşanmaması gereken günler olmalı.
19 Eylül tarihinde güzel bir Köy Enstitüsü etkinliğini Yeni kuşak Köy Enstitülüleri Derneği Kartal şubesi düzenliyor: Dursun Akçam'ın ölümünün 7. yıldönümünde Kartal'da görüşmek dileğiyle...
Önümüzdeki ay gerçekleştirmeyi planladığımız Bilişimci Martılar Projesinin Ödül Töreni 9 Ekim Cumartesi tarihinde İstinye'deki Enka Okulları, İbrahim Betil Oditoryumu'nda Sarıyer Belediyesi ve Kent Konseyi'nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek. Bunun için şimdiden Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Adnan Ayber'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağız.
Engelli dostlarımızla yapılan çalışmalarımıza yeni halkalar ekliyoruz. Sevgili Ramazan Baş ve muhteşem ekibiyle Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin Gürpınar Bakımevinde başlayan imecemiz orada yaşayan engelli dostlarımızın muhteşem katkılarıyla şimdiden tomurcujlar vermeye başladı bile... Bu arada çok yakında elinizde olacak "Engelleri Empati ile Aşmak" kitabı da yine böyle bir imecenin ürünü olacak.
Sonsuz sevgilerimle...
Hayal KÖKSAL