1 Kasım 2008 Cumartesi

Son Günlerde Yaşananlar

Değerli Dostlarım,
Bir süredir ara verdiğim paylaşımıma yeniden dönmek güzel! Çok yoğun günler yaşadık son aylarda. Bir Uluslararası Konvansiyonun ardından 24 Ekim'de biricik, sevgili kızımız Evrim'i sevgili Burçin'le evlendirerek bir de oğul sahibi olduk. Harika bir duygu! Tüm dostların yaşaması dileklerimle yavrularımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Altıncı yılına başladığımız "Bilişimci Martı" projeleri hakkındaki değişiklikleri ve katılım koşullarını belirleyerek tüm belgeleriyle birlikte http://www.bilisimcimartilar.com/ adresimize yerleştirdik.
Sarıyer'deki yeni ofisimizde "Mutluluk ve Yaratıcılık Atölyesi" çalışmalarımız başlıyor. Sayın Tülay Çellek ve bir eğitici estetisyen arkadaşımızla modüler biçimde tasarladığımız eğitimlerde sizi yanımızda görmek isteriz. Bu konuda bizi arayabilir ve Perşembe, Cumartesi günleri 4'er saat olmak üzere yapılacak çalışmamızda "Bireysel Sürekli Gelişim" adına hem kendinizi hem de sevdiklerinizi etkileyecek farklı bir çalışmanın içine girebilirsiniz.

17-19 Aralık 2008 tarihinde Mauritius'da yapılacak "1. Uluslararası Engelli Öğrencilerin Yetkilendirilmesi Konvansiyonu" için bizi arayabilirsiniz.

Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle sevgi ve saygılar sunuyorum.

Hayal KÖKSAL