14 Nisan 2009 Salı

BEDD'den Bir İleti Geldi: Ben de Paylaştım...

Değerli Dostlarım,
Bedensel Engellilerle Dayanışma Derrneği Başkanı Sayın Kemal Demirel'den gelen destek çağrısı üzerine sizinle paylaşmak istediğim ileti altta bilginize sunulmuştur. Gereken yardımın en kısa zamanda sağlanacağını umuyor sevgilerimi ayrımsız tüm çocuklarımıza gönderiyorum.
Hayal KÖKSAL

"6. 23 NİSAN ENGELLİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞİ"
ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZIN DA 23 NİSAN'I YAŞAMAYA HAKKI OLMALI
ONLAR DA CUMHURİYET ÇOCUKLARI
Engelli Çocuklarımızın da 23 Nisan'ı yaşamaya hakkı olmalı" anlayışı ile, bu yıl Migros Türk T.A.Ş. Genel Müdürlüğü, Pfizer İlaç, Tourismo grup ve Promoturk sponsorluğunda 6. kutlamayı gerçekleştireceğimiz geleneksel “23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ” mizin coşkusunu ve heyecanını şimdiden yaşıyoruz. İSTANBUL ’da bulunan Engelli Çocuklar ve yaşamını engelsiz olarak sürdüren çocuklarımızla birlikte, çevre okullarımızda dereceye giren halkoyunları ekiplerinin ve tanınmış sanatçıların yer alacağı konserlerle, bu anlamlı günü hep birlikte kutlamanın onurunu yaşamak ve tarihe imza atmak istiyoruz.
PROGRAM AKIŞI:
23 Nisan Perşembe günü Saat: 10.00 da Dernek genel merkezi bünyesinde toplanılacaktır. Oluşturulacak araç konvoyu ile Saat:10.30 da hareket edilecektir. “Ömerli Beldesi Ağırbaşlar Tesisleri” nde şenliğimiz resmi olarak Saat: 12.00 de 1000 kişilik gurup ile başlayacak olup, sınırsız yemek ve sınırsız eğlencelerle programları ile aktiviteler Saat.18.00 a kadar devam edecektir. Şenliğimizde aynı zamanda yüzlerce engelli çocuğumuza hediyeler dağıtılacak olup, 20 engelli kardeşimiz de bir haftalık tatile gönderilecektir.
İlgili protokolün sahip çıkmasını beklediğimiz, Ünlü sanatçılar ve Radyo canlı yayın destekli etkinliğimizin genel hedefi; Engelli çocuklarımızın da Atatürk Cumhuriyeti’nin çocukları olması, bu Cumhuriyet’te bu evlatlarımızın unutulan yetimler olmaması ve Devletin bütün kutlama programlarında yer alması gerçeğini hatırlatarak, engelli Dünyasını onore etmektir.
GÖNÜL DOSTLARIMIZDAN RİCAMIZ
Bin kişilik bu organizasyonumuzun gerçekleşmesi ve engelli çocuklarımızın rüya gibi bir gün yaşayabilmeleri için katkı ve desteklere ihtiyacımız var.
İHTİYAÇ DUYULAN DESTEKLER
Başta araç gönüllü yardımcılara, palyaço, animatör, kukla, ses sanatçılarımıza, oyuncak, şekerleme, hikâye kitapları, mangallık et, pet su ve meşrubat çeşitleri gibi, ihtiyaçlarımıza imkânlarınız ölçüsünde her türlü yardım ve katkılarınızı bekliyoruz. Katkı ve yardımda bulunmak, araç desteği vermek ve gönüllü olarak yardımcı olmak isteyenlerin en geç 21 Nisan gününe kadar bilgi vermeleri rica olunur. Sponsorluk olarak katkıda bulunan firmaların bayrakları etkinlik alanına asılabilecektir. Canlı yayın destekli şenliğimize katkıda bulunan sponsor firmalara ve bağışçılarımıza şükranlarımızın ifadesi olarak plaket ve tanıtım imkanları verilecektir.
GELİN HAYATI BİRLİKTE PAYLAŞALIM
Atatürk Cumhuriyeti’nde Yetim Çocuklar Olmamalı"
Bütün Devlet programlarında yer alması gereken engelli çocuklarımız için, gelecek onların da olmalı anlayışıyla düzenlenecek ve gelenekselleşen şenliğimize tüm halkımızın, idari yetkililerin, iş ve sanat dünyasının sahip çıkması tek dileğimiz.
BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ
DENİ Tanıtım Hizmetleri
Geniş Bilgi Özlem KIRTAŞ Tel: (0216) 370 81 66 (pbx)
www.bedd.org.tr -
bedd@bedd.org.tr

Derneğimiz Bakanlar Kurulu’nun 11/07/2003 gün ve 2003/5912 Sayılı kararı ile Kamu Yararınadır.