17 Ekim 2010 Pazar

Son Haberler




Sevgili Dostlar,
Tarafımdan tasarlanan ve hazırlanan; yaklaşık 50 gerçek engelli yaşam öyküsünü_sorunlar ve çözüm yollarıyla_ içeren yeni kitabımız çıktı.
Bu kitabın satışı Sürekli Gelişim Derneği (Sü Ge Der)(www.sugeder.org)tarafından yapılacaktır. kitabın geliri; Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin Gürpınar'daki Hüsnü Ayık Bakımevi'nde yürütülmekte olan "Engellilerin Yetkilendirilmesi ve Engelliler için liderlik Akademisi Projesi"nde ve kitabın sonraki baskılarında kullanılacaktır. İlk baskının sponsoru olan OKİ Printing Solution'ın Türkiye Merkezi yetkililerine teşekkürü borç biliriz.
Daha fazla bilgi ve sipariş için bizi arayınız:
Tel: 0 212 341 26 01 Faks: 0 212 341 26 02 hayal@sugeder.org

9 Ekim 2010 Cumartesi günü İstinye'deki Enka Okulları Oditoryumu'nda Sarıyer Kent Konseyi ve Sarıyer Belediyesinin işbirliğiyle organize edilen 7. Uluslararası Bilişimci Martılar Projesi Ödül Töreni 17 ekibin katılımıyla gerçekleşti. 170 öğrenci ve öğretmenin katıldığı etkinlikte katılımcılar çok keyifli anlar yaşadılar. Tüm katılımcılara ve katkı sağlayanlara sonsuz teşekkürler.

9-12 Ekim 2010 tarihleri arasında Bostancı Green Park Otel'de gerçekleştirilen 5th World Congress for Positive Psychotherapy'ye 11 ve 12 tarihlerinde iki bildirimle katıldım: "Nonviolent Curriculum Development" ve "Dignified Young Leaders" başlıklı bildirilerim hakkında daha fazla bilgi almak için beni arayabilirsiniz.

20-22 Ekim tarihleri arasında Ataşehir Anabilim Kurumlarında gerçekleştirilecek olan; "7. Uluslararası Çocuk ve İletişim Kongresi ve Çocuk Filmleri Festivali"nde Anne ve Babalarla Öğretmenler için hazırlanmış Şiddetsiz Program Geliştirme konulu bir bildirim var. Akademik sunuların yapılacağı 21 Ekim perşembe günü görüşmek üzere...

11-13 Kasım tarihleri arasında Antalya Porto Bello Otelinde gerçekleştirilecek olan İCONTE Kongresinde (www.iconte.org) yine Saygın Liderler Kampı konusunda hazırladığım bildirim sunulacaktır. İlgilenen dostlarımın üstteki linki tıklayarak programı izlemesini rica ederim.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla...
Hayal Köksal