8 Mart 2013 Cuma

Paylaşımlar

Değerli Dostlarım,
Öncelikle kadın dostlarımın bugünkü özel gününü kutluyorum:
Dünya Emekçi Kadınlar Günü.
Bu konuda yapılan çalışmaların artmasıyla kadına uygulanan şiddetin ve ayrımcılığın azalması beklenirken tam tersi olmakta. Bu konudaki görüşlerinizi benimle paylaşmak ister misiniz?
Uzun bir süre ara verdiğim Bloğuma devam ediyorum. Yoğun bir 2012 yılının ardından kucağımızda tatlılar tatlısı bir torunla yeni yıla girdik. Yaşamda çok güzel mutluluklar var ve anladım ki bunlardan en özeli ve de güzeli bir torun sahibi olmak.
Geçtiğimiz yıl üç dönemi de dolu dolu yaşadım Üniversitemde. Yaz Okulu da dahil olmak üzere beş grup öğrencim oldu. Kimiyle Çatışma Yönetimi, kimiyle Şiddetsiz Eğitim ve kimileriyle de Eğitim Bilimlerine Giriş dersini birlikte sürdürdük. 2013 yılının ilk döneminde 62 öğrenciyle eğitim odaklı dersime devam ediyorum.
Bu yıl Uluslararası Bilişimci Martılar Projesinin 10. GURUR YILI'nı sürdürüyorum. Bu yıl City Montessori School'un Ödül töreni organizasyonu desteği yanında Nepal-QUEST'in proje ortaklığı da devreye girerek daha güçlü uçmamızı sağladı. Daha fazla bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz: www.bilisimcimartilar.com.
Yarın (9 Mart 2013) Koç Üniversitesi ve Novartis işbirliğinde hayata geçirilen "ICBA-International Capacity Building Alliance Project" bünyesinde "Bireysel Kalite ve Sinerji Yaratma eğitimi" adlı yarım günlük bir paylaşımım olacak. STK odaklı bir çalışma olacak.
 Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Hayal KÖKSAL