23 Ocak 2008 Çarşamba

Bigg-İst Projesi genişliyor...


Değerli Dostlarım,

Kılavuz Yenilikçi Öğretmen arkadaşlarımızın dönem sonu çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken; Bilişimci Martı projelerinin de hayli hızlandığını görmekten mutlu oluyorum. Bu arada 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti projemiz olan;

"Bir Bilişim İmecesi: Geçmişten Geleceğe İstanbul (Bigg-ist)"

de genişlemeye devam ediyor. Koç, Moda, Yeni Nesil 2000 ve 30 Ağustos İlköğretim Okullarına yarın projeleriyle Levent Kız Meslek Lisesi de ekleniyor. Yarın saat 11.00'de yapacağımız çalışmada bize katılmak isteyen proje adayı öğretmen ve/ya müdür arkadaşlarımın yarın sabaha kadar bana telefon ederek gelmesi mümkün.

Yeni ofisimizde çalışmalarımız yakında başlayacak. Güzel ve huzurlu köşeler oluşturmaya başladığımız yeni yerimizde konuşlanan Sürekli Gelişim Derneğimizin (Sü Ge Der) bünyesinde yeni çalışma - ilgi grupları oluşturduk:

* Öğretmen adaylarımızı geliştirmeye yönelik; "Köy Enstitüleri",

* İçsel barıştan başlayarak bireyde, ailede, toplumda barış, uyum ve uzlaşmaya yönelik; "Mutluluk ve Huzur Atölyesi",

* Görev başındaki öğretmenlerimiz için; "Yenilikçi Öğretmenlik ve Yenilikçi Müdürlük" ile "Proje Yönetimi ve Yeni Müfredat".

Çalışmalarımızda bizimle olmak istiyorsanız; eğitime, yenilikçiliğe, gelişim ve değişime odaklı yeni bir sivil toplum kuruluşu olan Sü Ge Der tam size göre. Bizi arayınız lütfen.

Telefonumuz: 0 212 341 26 01

Sevgilerimle...

Hayal KÖKSAL

*