7 Ocak 2008 Pazartesi

Yeni Yılda Yeni Umutlar


Değerli Dostlarım,

Yeni yılda yeni umutlarla daha iyiyi ve daha güzeli yakalama yolculuğumuza devam ediyoruz. Oksijeni bol, trafik gürültüsünden uzak, yapılan işe odaklanması kolay bir ortam yaratmaya çalıştığımız Sarıyer'deki yeni ev-ofisimizden ilk yazımı yazıyorum.

"İncecikten bir kar yağar, Tozar elif elif diye" dizelerini kıskandıran bir kar yağışı var şu an Sarıyer sırtlarında. Ağaçlar yılbaşı ağacı görünümünde, gökyüzü ise kar topladığının belirtilerini vermede. "Uzak köşelere kaçıyorsunuz." diyenlere "Gönüller yakın olsun ama burada gerçekten daha verimli ve huzurlu çalışacağım." yanıtını vermekteyim. Size de yineleyeyim istedim bunu. Uzun süredir ihmal ettiğim yazma ve araştırmalarımı kağıda dökme çalışmalarıma odaklanacağım burada. Amaçladığım diğer bir konu da; sağlığımı iyileştirme istediğim. Spora ve yürüyüşe zaman ayırıp sadece 2008 Aralık ayında gerçekleştireceğimiz, Bilişimci Martı projemizin de ödül ve paylaşım günü olacak olan "11. Uluslararası Öğrenci Kalite Kontrol Halkaları Konvanı" ve 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Projemizle ilgileneceğim. "Bunlar az mı?" diye sorduğunuzu duyuyorum. :)
Kapımız dostlarımıza her zamanki gibi sonuna kadar açık. Temiz hava alıp, boğazın güzelliklerini seyrederek mekânımıza gelmek isteyen dostlarımızla bir dolu güzelliği paylaşmaya her zaman hazırız. Ayrıca Beşiktaş-Şişli gibi ulaşılması kolay semtlerde bir irtibat ofisi kurma çalışmamız da olacak ama hemen değil, bahar aylarında. Şu an aileme; özellikle rahatsız olan anneme ve kendime zaman ayırma dönemi. İletişim kanallarımın hepsi açık hem de günün geç saatlerine kadar. Lütfen arama konusunda tedirgin olmayınız.

Son kitabımı almak isteyen dostlarım Boğaziçi Üniversitesi Kitabevi'nden veya bağlantılı olan http://www.pandora.com.tr/ adresinden indirimli olarak kitabımı edinebilirler. Toplu ve okullara çok özel fiyattan, en az 50 adet alacak eğitimci dostlarımın ise benimle görüşmesi gerekiyor.

Yeni adresim ve telefon numaram şöyle:

Zekeriyaköy Civarı,

Sinpaş Boğaziçi Malikâneleri

Safir 4, D.:17

Sarıyer, İstanbul

Tel : 0 212 341 26 01

Faks:0 212 341 26 02

Sonsuz sevgi ve saygılarımla tekrar iyi bir yıl diliyorum; Hepimize....

Hayal KÖKSAL