12 Şubat 2010 Cuma

Neler oluyor?




Değerli Dostlar,
İkinci dönemin başlamasıyla birlikte hareketli günler de başladı, değil mi?
Bizler bir yandan Kent Konseyi bünyesindeki Eğitim Çalışma Grubu olarak Sarıyer Kültür Müdürlüğüyle işbirliği halinde Bireysel gelişim seminerlerimizi başlattık. Çarşamba günü Sayın Dr. Erden Onaran ile "Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama" konusunu Kültür Merkezi Salonumuzda paylaşıma açtık. 24 Şubat Çarşamba günü ise konumuz; "Bireysel Kalite ve Ailede Mutluluk" . Sizleri aramızda görmek istiyoruz. Öte yandan Öğretmen, Öğrenci ve Engelli eğitimleriyle ilgili yeni planlamaların içine girdik. Sizlerin desteği bizim için çok önemli.
Bugün ise Kilyos'taki kumköy İlköğretim ve V.V. Görme Engelliler İlköğretim okul öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte Bilişimci Martılar Projesi konusunda bilgilendirme çalışması yaptık.
Haftasonunda kendimize bir iyilik edip "Sertifikalı İlk Yardım" Eğitimine katılacağız. Sağlık her işin başı ve herşeyi kuralına uygun yapmak da son derece önemli.
Önümüzdeki hafta Boğaziçi Üniversitesi Yuvasında ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinde Bilişimci Martı yönlendirme eğitimlerimiz var. 20-21 Şubat ise bir Eğitim sendikası ile ortak bir çalışmanın yer olacağı günler olacak. 22 Şubat günü Boğaziçi Üniversitesi, Bahar yarıyılı başlıyor. Eminim ki; daha yapılacak yüzlerce konu çıkacak karşımıza... Önemli olan istekle, severek ve yapmakta olduğun şeylerin gereğine inanarak çalışmak, değil mi? Öte yandan 28-30 nisan 2010 tarihlerinde yapılacak "15. Annual Conference of Human DHS" organizasyonu hazırlıkları hareketlenmekte. Bizleri izlemeye ve bizim yanımızda daha çok olun derken, çok değerli bir arkadaşımın çeviri yönetimini yaptığı bir kitabın tanıtımını da sizlerle paylaşmak isterim. Herşey gönlünüzce, sevgileriniz daim olsun.
Hayal KÖKSAL