13 Haziran 2007 Çarşamba

Sizi Köy Enstitülülerin İstanbul Buluşmasına Bekliyoruz

Sevgili Dostlar,
Hüzünleriyle, sevinçleriyle koca bir yıl daha geride kaldı. Bu hafta okulun son haftası. Tüm öğretmenlerde bir not verme telaşı; öğrencilerde de sınavlardan kurtulmuş olmanın keyfi var. Öğrencilerimize iyi bir tatil ve planlı öz-donanım (Bence tatilin anlamı bu: farklı ve ilgi duyulan konularda kendini geliştirerek ve yararlı olarak dinlenmek) dilerken; üniversite sınavına girecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
Önümüzdeki günlerde Sivil Toplum Kuruluşları içinde paylaşımların yoğun olduğu günler. Böylesi bir çalışmanın duyurusunu ekte sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen bizimle olun; gücümüze güç katın. Sevgi ve saygılarımla...
Hayal KÖKSAL
“İSTANBULDAKİ YENİ KUŞAKLARLA BİR YIL”Kıymetli Arkadaşlarımız,
Sizleri, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği (YKKED) İstanbul Şubesi’nin 1. Kuruluş Yılı Yemeğinde birlikte olmaya davet ediyoruz.

Tarih: 28 Haziran 2007 Perşembe
Yer: Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Restaurant
Meclis-i Mebusan Cad. No:24 Fındıklı
Saat: 19.30
Ücret: 35,00 YTL

YKKED İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu olarak güçlü birlikteliklerin sergilendiği bir yılın ardından sizlerle birlikte yapılanları paylaşmak; yapılması planlananlara birlikte adım atmak istiyoruz. Tarih, kültür, sanat merkezi olan İstanbul’un toplumumuz ve eğitim üzerindeki öneminin ayırdında olarak aydınlık Köy Enstitüleri zenginliğini günümüze taşımayı, gençlerle buluşturmayı amaçlıyor; Derneğimizin yaptığı ve yapacağı etkinliklerde sizinle zenginleşmeyi arzu ediyoruz. Katılımlarınızla, katkılarınızla, gönlünüzce büyüyeceğiz.

Sizleri birlikte bu onuru yaşayabilmek adına, 28 Haziran 2007 Perşembe günü, Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Restaurant’da gerçekleşecek YKKED İstanbul Şubesi 1.Kuruluş Yılı Yemeğinde birlikte olmaya, çoğalmaya üretmeye davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Seçkin Dindar
YKKED İSTANBUL ŞUBESİ BAŞKANI
LCV: 0 212- 212 97 10 – 505 240 60 46