14 Mayıs 2007 Pazartesi

Yeni bir gün, Yeni umutlar...


Değerli Dostlar,

Güzel bir hafta başlıyor hayatımızda: Yine yoğun, yine sevgi dolu ve verimli olması çok önemli! Yaşama ve dünyaya hepimizin vereceği bir dolu güzellik var. Tüm çabamız bunu gerçekleştirmek için olmalı.

Bu hafta Çanakkale'deki güzellikleri paylaşmaya gidiyoruz. 16-18 Mayıs tarihleri arasında 1. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumuna evsahipliği yapacak olan Onsekiz Mart Üniversitesi tarihimizin son derece anlamlı günlerini o tarihi değeri bizlerce çok büyük olan topraklarda geçirmemizi sağlayacak. İki bildirimin (Bilişimci Martı Projeleri ve Bir Bilişim İmecesi: 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Projesi)yer aldığı etkinlikte Çanakkale Bilişimci Martıları da bizlerle olacak. Sizleri yanımızda olmaya davet ediyoruz.

15 Mayıs tarihinde web adreslerini bize teslim edecek 2007 Bilişimci Martılar Projesinin 2004-2006 yılları arasındaki sayısı 61 iken bu yıl 130 civarında proje halkasının bizlerle olmasından mutluyuz. Altı tane uluslararası proje ile Güney Afrika ve Hindistan da bizlerle olacak. 21 Mayıs ise projelerin CD ve kitaplarıyla elimizde olacağı tarih. Sizleri Paylaşım günü olan 5 Haziran'da Başkent Öğretmenevi'ne bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla...

Hayal KÖKSAL