22 Mart 2010 Pazartesi

2010 Uluslararası Bilişimci Martılar Projeleri


Değerli Dostlarım,
Yedinci yılına "Nitelikli bireyler yetiştirmede Sanatın eksikliği" ana temasıyla giren "Uluslararası Bilişimci Martılar Proje"miz yoğun ve keyifli projeleri içeriyor. Konu Sanatla ilgili olunca çeşidin çok, katılımın yüksek olduğu bir yıl geçiriyoruz.
Tam 54 projemiz var:
- İki tane Ana okulu,
- 20 tane ilköğretim,
- 15 tane lise,
- 3 tane Sivil Toplum Kuruluşu işbirliğinde,
- 3 tane Üniversite ve
- 11 tane de başka ülkelerden gelen 54 proje!
Gerçekten keyifliyiz. Proje danışmanlarımıza sanatın farklı alanlarından sanatçılar eklendi. Onların görüş, katkı ve değerlendirmeleri bizim için çok önemli.
Çok yakında www.bilisimcimartilar.com adresimizde listesini göreceğiniz bu projelere emek veren tüm öğrencilerimizi, destek veren öğretmen, veli ve idarecilerimizi candan kutluyor ve teşekkürü borç biliyorum.
Altı yılda 212, bu yıl da 54 proje derken 266 projeyle ülkemizin farklı illerindeki ve farklı ülkelerdeki gençlere ulaştık, ulaşıyoruz. Paylaşmanın, iletişimin ve ezberlemeden sorgulayıp sorun çözmenin keyfini yaşıyoruz hep birlikte. Bu sayı en az ÜÇ BİN kişi demek. Bu kendimizi mutlu etmek için hiç de küçümsenmeyecek bir toplam. Bugün Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi'ndeydik. Resimdeki gençlerimiz sekiz ekipten biri.
İyi ki varsınız ve bizlerlesiniz sevgili Martılarımız. Sizi seviyor ve başarılarınızın sürekli olmasını diliyorum.
Hayal KÖKSAL