26 Kasım 2007 Pazartesi

10. Öğrenci Kalite Halkaları Konvansiyonu

Değerli Arkadaşlarım,
28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında City Montessori School'da (CMS) gerçekleştirilecek olan 10. Uluslararası Öğrenci Kalite Kontrol Halkaları Konvansiyona katılmak üzere 8 kişilik bir Türk ekibi olarak Hindistan'a gidiyoruz. CMS; Delhi civarındaki Lucknow'da kurulmuş olan 2002 UNESCO Barış Eğitimi Ödüllü ve 33 bin öğrencisiyle Guinness Rekorlar Kitabına göre dünyanın en büyük okulu. Üstelik ülke içinde teknolojiyi de en iyi kullanan ödülü de var. 11. Konvanın ev sahipliğini yapacak Türkiye adına bayrağı teslim almaya gittiğimiz ekibin dönüşte inanıyorum ki sizlerle paylaşacak çok güzel anıları olacak. Resimde gördüğünüz Atatürk Salonu Konvanın yapılacağı 3 bin kişilik salon.

Bu arada http://www.kaliteokullari.com/ sayfamız hosting firmasından kaynaklanan bir sorun nedeniyle görüntülenemiyor. 2008 QOMER Uluslararası Bilişimci Martılar projemizle ilgili haberleri; http://www.bilisimcimartilar.com/ ve http://www.qomer.com/ sayfalarımızdan; kitabımla ilgili duyuruyu da bu sayfadan edinmeniz mümkün. 5 Aralık tarihinde saat 10.00'da Moda İlköğretim Okulu'nda 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti projemizin; 7 Aralık günü saat 17.00'de Microsoft binasında da Bilişimci Martı projemizin toplantıları olacak. Lütfen ajandanıza yazıp bize kayıt amaçlı e-posta atmayı unutmayınız. Mail adreslerim bildiğiniz gibi: hayal@hayalkoksal.com ve hayalkoksal@superonline.com .

11-15 Aralık tarihleri arasında Rize, 25-29 Aralık tarihleri arasında da Erzurum'da Yenilikçi Öğretmenler Programı'nın Peer-Coaching ve Leadership eğitimlerini gerçekleştirmeyi umuyoruz. Aradaki Kurban Bayramı tatilini de düşünürseniz 30 Aralık tarihine kadar müthiş bir koşturmaca bizi bekliyor. Üstelik bu arada evini taşıyacak olan bizler kaça bölüneceğiz bakalım?

Hepinize iyi bir hafta diliyor, göndereceğim resim ve haberleri bekleyin diyorum. Sevgiyle kalın...

Hayal KÖKSAL