1 Temmuz 2008 Salı

Bilişimci Martı Projeleri

Değerli Dostlarım,
11 Lise, 6 devlet, 4 özel ilköğretim okulu, 2 üniversite ve 14 TEGV Martı Halkasının yer aldığı 2008 Bilişimci Martı Projeleri jüri tarafından değerlendirilmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar sonuçları duyuracağımız çalışmamızda emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, veli, idareci ve danışman arkadaşlarımızı kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.

Bu çalışmayla özellikle uluslararası platformlarda paylaşılmaya değer ürün veren, imece ruhunu kavramış, zamanını yönetebilen ve sorun çözebilen öğrencileri yanımızda görmekten son derece mutlu olduğumuzu ve onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Özellikle onlarla birebir ilgilenen, emek veren ve böylece geleceğimize büyük katkı veren anneleri, babaları ve değerli öğretmenlerimi de candan kutluyorum.

Projeleri görmek için lütfen http://www.bilisimcimartilar.com/ adresimizi ziyaret ediniz.


İmece eğitimi almış, 2010 ve Bilişimci Martı projelerimize bu yıl ve daha önceki yıllarda katılmış tüm okullarımızı ve öğretmenlerimizi 26-28 Ağustos 2008 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesinde gerçekleştirilecek 11. Uluslararası Öğrenci İmece Halkaları Konvansiyonu'na katılmaya davet ediyorum.
Başvuru tarihi uzatılmıştır: 20 Temmuz'a kadar lütfen kayıt yaptırınız.
Katılım ücretleri:
1. İl içi ve/ya dışından gelip 26-27-28 Ağustos tarihlerinde üniversite otelinde kalıp tüm yemek ve etkinliklerden yararlanacaklar için kişi başı 250 YTL,


2. İl içi ve/ya dışından gelip sadece bir gün izleyici olmak veya sunum yapmak isteyenler ve de Kalbemer Üyesi olmayanlar için: 100 YTL (Konferans çanta ve kitabı dahil olup yemek hariçtir.),


3. İl içi ve/ya dışından gelip sadece bir gün izleyici olmak veya sunum yapmak isteyen Kalbemer üyeleri için de: 50 YTL'dir (Konferans çanta ve kitabı dahil, yemek hariçtir.).


Başvurular: http://www.hayalkoksal.com/konvan.html adresinden yapılabilir.


Sevgilerimle...


Hayal KÖKSAL