26 Nisan 2007 Perşembe

Yarın Rize'deyiz

Değerli Dostlarım,
Yenilikçi Öğretmenler Programı'nın üçüncü grubunun hazırlanması amacıyla yarından itibaren beş gün boyunca Rize-Çayeli Hizmet-içi Eğitim Enstitüsünde olacağız. Otuz "alan" ve "sınıf" öğretmenimizle çağdaş ders verme ve değerlendirme yöntemlerini teknoloji desteğiyle yeni müfredata uyumlama konusunda projeler hazırlayacak, fırsat buldukça da güzel Karadeniz'imizin tazeleyici havasını soluyacağız. Bu çalışmanın ardından son grubumuz da 5-9 Mayıs tarihleri arasında Yalova Hizmet içi eğitim enstitüsünde olacak ve bu ilk adımı tamamlamış olacağız.
"Yenikuşak Köy Enstitülüler Derneği İstanbul Şubesi"nin olağan toplantıları her ayın ilk pazartesi günü yapılmaktadır. Mayıs ayının ilk toplantısı da, 7 Mayıs 2007 Pazartesi saat 19.00'da yapılacaktır. Bu ayki konuk konuşmacımız Alper Akçam olup, söyleşimizin konusu, "Cumhuriyet Dönemi Kültür ve Eğitim Politikalarının Toplumsal Alt Yapısı" dır. Bir saatlik bir konuşma ve soru-cevap ile devam edecek buluşmamız akşam yemeği ile sürecektir.
Adres: İKTİSAT MEZUNLARI CEMİYETİ LOKALİ
Cumhuriyet Cad. No: 27 Ceylan Ap. Kat:6
Taksim/İstanbul 212 237 06 84
İrtibat : Nevin Can--> 212 212 97 10-532 456 03 16
Bir başka etkinlik ise 16-18 Mayıs tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ndeki Eğitim Teknolojileri Konferansı ile ilgili. Bildiriyle katılacağımız bu çalışmada Çanakkale Bilişimci Martı ekiplerimizin de standlerini gezme imkanımız olacak ümidindeyiz.
Sonsuz sevgi ve saygılarımla...
Hayal KÖKSAL